Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η ευχή μου για το 2014:Σπάστε τις τηλεοράσεις σας


     Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Συνειδητά. Όταν κατάλαβα ότι δε μου προσφέρει απολύτως τίποτα, την αντικατέστησα με ένα παλιό πικάπ που είχα αραχνιασμένο στο πατρικό μου σπίτι και έκτοε είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή μου την επιλογή. Αν χρειάζετε να ενημερωθώ για τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και τον κόσμο, μπαίνω στο ίντερνετ και μαθαίνω τι συμβαίνει όπως ακριβώς συνέβη, όχι όπως παρουσιάζουν τα νέα τα ΜΜΕ ή όπως τα αποκαλώ εγώ ΜΜΠΠ (Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας και Παραπληροφόρησης). Ωστόσο, σε περίοδο εορτών και επειδή η επιστροφή στα πάτρια εδάφη είναι υποχρεωτική, αποφάσισα να ανοίξω το χαζοκούτι για να δω μπας και έχει αλλάξει τίποτα. Αλλά εις μάτην. "Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν".

     Τι ακριβώς είδα στη τηλεόραση (όσο άντεξα να την αφήσω ανοιχτή); Πολλά και διάφορα: 1) Τον "αριστερό" Λαζόπουλο να τα λέει με το δεξιό φιλαράκι του Χατζηνικολάου και να μας ζητάει να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας. Το κορυφαίο, όμως, σε ολόκληρη την εκπομπή ήταν οι (καθόλου στημένες) ερωτήσεις που πραγματοποιούσαν στον Λαζόπουλο τα άτομα από το κοινό, που ήταν οι συνεργάτες του από το θέατρο!!! Ειδικά το σημείο που έλεγε ο ένας στον άλλον πόσο ταλαντούχος είναι και πόσο καλός καλλιτέχνης με συγκίνησε ειλικρινά!!!

     2) Είδα τον alternative hipster Antonis Kanakis να κάνει one man show! Ήταν και κάτι άλλοι κομπάρσοι από δίπλα, Ράδιο Αρβύλα νομίζω τους λέγανε, αλλά δε πολυμιλούσανε αυτοί! Ο Αντώνης Κανάκης για άλλη μια φορά, ίδιος και απαράλλαχτος και ας είχα να δω ένα χρόνο την εκπομπή του, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον και προσπαθούσε να μας κάνει πιο ανθρώπινους, παρακαλώντας μας όλη την ώρα να στηρίξουμε το "Χαμόγελο του παιδιού" της Μαριάννας Βαρδινογιάννη! Έκανε επίσης και διαφήμιση και σε όποιον γνωστό του ήθελε, αλλά το ανεπανάληπτο της όλης υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι παρουσίασε κανονικά στην εκπομπή την επίσημη σελίδα του εαυτού του στο facebook! Επαναλαμβάνω: ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK!!!

     3) Μετά τους Ράδιο Αρβύλα ήταν ο πιο σιχαμερός άνθρωπος που κυκλοφορεί στην ελληνική τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης! Φυσικά και δεν είδα δευτερόλεπτο από την εκπομπή του, αλλά αυτός είναι ακόμα έξω και κάνει εκπομπές; Αυτός δεν ήταν κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Αλλά ξέχασα, στην Ελλάδα βρισκόμαστε!

     Αφού είδα και απόειδα με το βράδυ της Δευτέρας, σκέφτηκα ότι άμα δω τηλεόραση το πρωί, ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα! Το ίδιο σκατά ήταν! Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα; 4) Τον Πέτρο Κωστόπουλο να παρουσιάζει το "Χαμόγελο του Παιδιού" (ξανά το "Χαμόγελο του Παιδιού", λες και δεν υπάρχουν άλλες οργανώσεις) και να το παίζει καλός άνθρωπος και σωστός οικογενειάρχης! Αν θες να είσαι σωστός Πετράν, πλήρωσε τους εργαζομένους σου μπας και κάνουν και αυτοί καλές γιορτές! Αν και κανονικά θα έπρεπε να κάνεις τις γιορτές σου στη φυλακή, αλλά ξέχασα, στην Ελλάδα βρισκόμαστε! (βλέπε 3).

     5) Είδα τον Σεφερλή να δηλώνει σε πρωινάδικο ότι γελάει με τη μαγκιά του Νότη (αυτό για όσους θεωρούν τον Σεφερλή πετυχημένο σατιρικό δημιουργό, γελάνε οι πέτρες)! 6) Είπα να δω και "Δημόσια Τηλεόραση", απλά και μόνο για να δω την κατάντια της, κάτι που φυσικά και είδα! Στα 10 λεπτά που κατάφερα να αντέξω να δω μια ενημερωτική εκπομπή, ένας καθηγητής, Χημείας νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος, ζητούσε από τους τηλεθεατές να μην ανάβουν τα τζάκια τους όταν υπάρχει αρκετή αιθαλομίχλη, γιατί δεν κάνει καλό στο περιβάλλον. Από αυτή τη δήλωση κατάλαβα 2 πράγματα: α) καθηγητής μας είπε κάτι που γνωρίζει και 5χρονο και β) αν εσύ είσαι φτωχός και κρυώνεις, τράβα ψόφα, δε θα μου βρωμίζεις εμένα την ατμόσφαιρα για να ζεστάνεις το κοκκαλάκι σου! Να είχες φράγκα να αγοράσεις πετρέλαιο, φτωχομπινέ!!!

     Ήξερα ότι η τηλεόραση είναι σκατά, δε σου λέω κάτι καινούριο, απλά με το νέο έτος που όλοι εύχονται κάτι, και εγώ θα ήθελα να ευχηθώ 2 πράγματα σε όλους: Υγεία πάνω απ'όλα και ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκεί έξω και είναι κρίμα να χαραμίζεστε μπροστά από ένα κουτί! Καλές γιορτές!

     ΥΓ. 1 Ό,τι και να πει κανείς για τους Ατενίστας και το yarnbombing είναι ελάχιστο! Έκλαψαν οι σοβάδες από τα γέλια! Και το κορυφαίο είναι ότι το Athens Voice, O κλοόυν κλπ.(φιλελέδες δηλαδή), τους εκθειάζουν και τους προμοτάρουν απίστευτα, ενώ το υπόλοιπο σύμπαν γελάει μέχρι δακρύων!Επισυνάπτω άρθρο που διάβασα στο alfavita.gr που αναλύει το συγκεκριμένο θέμα.
http://www.alfavita.gr/apopsin/atenistas-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B7#ixzz2oNO2TKEY

Επισυνάπτω και το άρθρο του Κλόουν, για να μη νιώθεις βλαχαδερό που δε ξέρεις τι σημαίνει το yarnbombing!!!http://www.o-klooun.com/gallery/yarnbombing-gkrafitades-me-velones#.Urlwh85VLkJ

     YΓ. 2 Η Αρετή Κετιμέ μοιάζει ακόμα με 8χρονο!Μεγάλωσε που να σε πάρει ο διάολος!ΌΛΟΙ ΓΕΡΝΑΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου